Vadim Cobilas a serbat meciul 100 la Sale cu un succes in AVIVA Premiership

Vadim Cobilas a semnat cu Bordeaux.

Pilierul moldovean Vadim Cobilas a fost omagiat de catre coechipierii de la Sale Sharks, dar si de catre suporterii acestei formatii, pentru faptul ca a jucat in meciul cu numarul 100. Partida a coincis cu victoria impotriva celor de la Worcester, cu scorulde 27-13. Cobilas a fost titular ca pilier dreapta, fiind inlocuit in repriza secunda. In sezonul anterior el s-a bucurat de un record aparte, fiind singurul jucator care a evoluat in toate cele 22 de meciuri de campionat, dar si in cele 6 de Cupa Campionilor Europeni. Rechinii au acumulat bonusul ofensiv, dupa patru eseuri semnate de Cipriani, Seymour, Beaumont si Leota. Incercarea de onoare pentru oaspeti a fost marcata de catre Arr.

Gloucester a pierdut pe teren propriu in fata lui Saracens, cu 17-15. Aripa Elery a deschis scorul pentru oaspeti cu un eseu, in minutul 14, care s-a dovedit a fi unicul al intalnirii. La pauza, Saracens, fara Catalin Fercu pe raportul oficial, a condus cu 11-6.

Northampton s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Newcastle, cu scorul de 42-16. Day si Foden au realizat fiecare cate doua eseuri, iar Burrell a culcat balonul in terenul oaspete de tinta. Falcons a punctat cu un eseu spectaculos, al lui Penny.Londond Wasps si-afructificat avantajul terenului propriu, castigand greu in fata lui Bath, cu16-9. Eseul de penalitate acordat in minutul 53 a fost decisiv pentru desprinderea gazdelor, care au condus la pauza cu 6-3. Exeter este o alta echipa care a luat bonificatia ofensiva, dupa victoria cu 38-11 in fata lui London Irish. Ploaia de eseuri a fost semnata de catre Steenson, Armand,Cowan-Dickie, Short si Nowell de doua ori. De partea cealalta, londonezii auavut si ei o incercare onorifica, prin Cowan, dupa pauza.In derby-ul duminicii,Leicester Tigers a castigat in fata lui Harlequins, cu 22-19. Jocul s-a transat in minutul 71, cand Pearce a marcat unicul eseu al gazdelor, care, prin acea reusita transformata, au castigat meciul. Inainte de pauza, Harlequins inscrisese o incercare prin Evans. La jumatatea meciului, oaspetii conduceau la limita, cu 13-12.

In aceasta runda s-au acordat doua bonusuri ofensive (Northampton si Exeter) si trei bonusuri defensive (Gloucester, Bath si Harlequins).

Clasament:
1. Saracens 9 puncte
2. Leicester 8
3.Exeter6
4. Northampton6
5. Gloucester5
6. Harlequins5
7. LondonWasps 5
8. Bath 5
9. Sale 5
10. Worcester 4
11. Newcastle 0
12. London Irish 0

FOTO: sportinglife.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile