Vadim Cobilas la meciul 100 pentru Sale Sharks

Vadim Cobilas la meciul 100 pentru Sale Sharks.

Pilierul moldovean Vadim Cobilas, care este legitimat la echipa engleza Sale Sharks, va evolua vineri, in uvertura etapei a doua din Aviva Premiership, pentru a 100-a oara in tricoul formatiei sale. Vadim Cobilas a ajuns in Anglia in anul 2011, când s-a transferat de la VVA Podmoskovie Monino, echipa din Rusia.

Pilier dreapta de meserie, Vadim Cobilas s-a impus in grupul rechinilor, iar acum specialistii il considera unul dintre cei mai buni jucatori de linia intai, din Marea Britanie si din Europa. Pana acum, in celelalte 99 de meciuri pentru Sale, Vadim a marcat un eseu.

In afara de aportul sau in gramezile ordonate, jocul lui Vadim Cobilas este unul foarte variat. El stapaneste foarte bine tehnica placajelor, dar, mai rar intalnit la un pilier, are si joc de picior foarte inspirat. Cu Sale a jucat, acum doi ani, finala Cupei Anglo-Welsh, fiind prezent, alaturi de coechipierii sai, si in partide de cupe europene.

Vadim Cobilas a fost votat de catre colegii de la Sharks, cel ma bun jucator al formatiei, in sezonul 2013-2014. Vadim Cobilas este si international moldovean, de peste 50 de ori, fiind capitanul nationalei de dincolo de Prut.

Vadim Cobilas a jucat in tara noastra la echipe cum sunt Dinamo si Steaua. Partida aniversara pentru Vadim Cobilas va avea loc vineri seara, cu incepere de la ora 22.00, când Sale Sharks va primi, pe teren propriu, replica celor de la Worcester Warriors.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile