Victorii pentru Grivita si CS Manastur in Divizia A

Sambata, 17 septembrie, incepe un nou sezon al Diviziei A.

In etapa a XII-a din Divizia A, al treilea esalon valoric, RC Grivita a castigat derbyul bucurestean cu Sportul Studentesc, iar CS Manastur a dispus de CSM Sibiu pe stadionul din Valea Aurie.

Parcul Copilului a gazduit derbyul dintre RC Grivita si Sportul Studentesc, o partida spectaculoasa si indarjita, ca de fiecare data, atat in privinta inclestarii inaintarilor, dar si a jocului pe treisferturi, victoria gazdelor conturandu-se in partea secunda dupa ce la pauza a fost egalitate.

Pe parcursul primei reprize Sportul Studentesc a condus in doua randuri prin eseurile lui Dracea si Mihai, unul transformat de Nitu, dar RC Grivita a revenit de fiecare data, o incercare fiind semnata de Gradinaru si o alta de Iacob. Ungureanu a reusit o transformare din fata butului.

Partea secunda s-a reluat de la scorul de 12-12, iar Ungureanu i-a adus pentru prima data pe griviteni in avantaj, cu un eseu transformat tot de el, apoi Petcu a redus diferenta. Pana la final Gradinaru si Mamoc au mai batut cate o data defensiva alb-negrilor si astfel RC Grivita s-a impus cu rezultatul de 31-17, obtinand punctul bonus ofensiv.

Tot cu bonus ofensiv a plecat si CS Manastur de pe terenul lui CSM Sibiu, clujenii obtinand o victorie la scor, rezultat 52-17. Pe lista marcatorilor pentru invigatori si-au trecut numele, Bernard cu doua eseuri, Etienne, Socaciu, Lopez si Bouduban cu cate unul, din fata butului Sauan reusind cinci transformari.

In urma rezultatelor inregistrate in aceasta etapa, clasamentul Diviziei A, arata astfel: 1.RC Grivita-40p, 2. Sportul Studentesc-34p, 3. CS Manastur-30p, 4.Farul Constanta-15p, 5. CSM Sibiu-10p.

FOTO: Sportul Studentesc Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile