Viorel Lucaci a fost alaturi de copii la turneul care ii poarta numele, organizat la Corlata

Sambata, 30 septembrie, in localitatea Corlata din comuna Berchisesti (jud. Suceava) a avut loc cea de-a sasea editie a Turneului Viorel Lucaci. Competitia care poarta numele capitanului echipei Steaua, component al echipei nationale a Romaniei, a fost destinata copiilor si juniorilor cu varste intre 8 si 19 ani, rugby-tag si rugby in 7. Profitand de faptul ca in etapa a VI-a a SuperLigii CEC Bank, Steaua Bucuresti nu a avut meci programat, Viorel Lucaci a fost prezent pe meleagurile natale, in mijlocul participantilor .

„Ma bucur ca vin acasa, aici unde m-am nascut si am copilarit, vin sa imi vad familia, si de fiecare data am emotii mari. Ma bucur sa vad ca copiii sunt dornici de sport si asta e imbucurator, important e sa faca miscare, daca vor face performanta asta va depinde de ei. Ca sa ajunga un sportiv de performanta e nevoie de multa munca, trebuie sa isi stabileaca obiective an de an si mai ales, sa isi doreasca sa reprezinte tara”, a declarat Viorel Lucaci.

Turneul a fost organizat de catre Primaria Berchisesti, CSS Gura Humorului, Directia Judeteana de Sport si Tineret Suceava si Scoala Gimnaziala Berchisesti in colaborare cu Fundatia Te Aud Romania si SC Prolisok SRL Corlata (Complexul Comoara Bucovinei). La editia din acest an au participat in jur de 250 de copii din judetele Suceava si Iasi, copii provenind de la 13 cluburi si scoli generale, in total fiind 24 de echipe.

„Noi promovam disciplina, nu ne gandi sa formam din fiecare copil care vine la teren un jucator de lot national sau sa joace la echipe mari. Noi ne gandim sa il facem om in societate, sa stie sa se comporte si cred ca daca muncesc si isi doresc sa faca acest sport, automat acesti copii vor reusi sa faca si sport de performanta” a declarat Andrei Varvaroi, initiatorul si organizatorul turneului.

FOTO: Rugby Bucovina

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile