Alexandru Tarus a fost titular la Sale, in Aviva Premiership

In Aviva Premiership s-au disputat partidele din etapa a II-a, runda in care pilierul roman Alexandru Tarus a fost pentru prima data titular in echipa Sale Sharks, iar Bath a impresionat prin succesul impotriva campionilor continentali inter-cluburi, Saracens.

Sale Sharks a evoluat pe propriul teren impotriva lui Newcatle Falcons, pilierul roman Alexandru Tarus fiind pentru prima data titular in XV-le rechinilor, dupa ce in etapa anterioara acesta a debutat la noua sa echipa din postura de rezerva. Partida a fost una echilibrata, iar victoria a revenit lui Newcastle gratie unui eseu de penalizare venit in minutul 73.

Pe Recreation Ground, Bath se afla in avantaj la pauza meciului cu Saracens, 14-0. Campionii continetali au intors rezultatul si se parea ca vor pleca invingatori, a iesit insa la rampa Samesa Rakoduguni cu doua eseuri, unul dupa o trecere de efect prin defensiva adversa celalalt in urma unei curse de 70 de metri, iar Bath si-a trecut in cont cele patru puncte ale victoriei.

Campionii en-titre ai primului esalon valoric din Anglia, Exeter au luat bonusul ofensiv din partida cu nou-promovata London Irish, Harlequins si Northampton reusind primele victorii din noua editie a campionatului. Alaturi de Newcastle Falcons o alta echipa care s-a impus in deplasare in aceasta runda a fost Wasps care astfel se afla in fruntea clasamentului.

Rezultatele etapei a II-a:
Sale-Newcastle 12-13
Bath-Saracens 31-21
Exeter-London Irish 37-7
Harlequins-Gloucester 28-17
Northampton-Leicester 24-11
Worcester-Wasps 10-24

Clasament:
1.Wasps-9p
2.Newcastle-9p
3.Bath-8p
4.Exeter-6p
5.Saracens-5p
6.Harlequins-5p
7.Gloucester-5p
8.London Irish-5p
9.Northampton-4p
10.Sale-2p
11.Leicester-1p
12.Worcester-0p

FOTO: www.salesharks.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile