Australia si-a luat revansa in fata Leilor Britanici. Victorie la un punct diferenta

British and Irish Lions Australia Tour 2013.
British and Irish Lions Australia Tour 2013.

A doua partida din cadrul turneului Leilor Birtanici in Australia, s-a disputat la Melbourne, iar castig de cauza au avut de aceasta data gazdele care s-au impus cu rezultatul de 16-15.

Fata de prima partida, una extrem de spectaculoasa, cele doua echipe s-au angajat de aceasta intr-o lupta de uzura in care cel mai mult au iesit in evindenta apararile.

Prima repriza s-a terminat in avantajul Leilor, care au condus cu 12-9, dupa ce Halfpenny a concretizat patru lovituri de pedeapsa, in timp ce Leali’ifano doar trei, fundasul galez nimerind o data transversala butului chiar in debutul partidei.

Repriza secunda a continuat in nota de echilibru, primele puncte venind abia in minutul 62 atunci cand Halfpenny a dus scorul la 15-9 dupa o lovitura de pedeapsa.

Cu cinci minute inainte de final, australienii au reusit sa-i impinga pe britanici in propriul 22, actiune care s-a finalizat cu singurul eseu al partidei marcat de Ashley-Cooper, transformarea lui Leali’ifano aducandu-I pe Wallabies in avantaj, csor 16-15.

Acesta avea sa fie si rezultatul final, Halfpenny ratand sansa de a aduce victoria Leilor in ultimul minut nereusind sa concretizeze o lovitura de pedeapsa la la peste 50 de metri.

In aceste conditii ultima partida directa ce va avea loc pe 6 iulie la Sydney va decide numele castigatoarei turneului si a trofeului Tom Richards.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile