CTMRTF Bucuresti, liderul „albastru” dupa prima etapa din Turneul Final U18

Dupa-amiaza de luni a fost momentul in care s-au intalnit  pe teren pentru prima data in acest Turneu Final echipele grupei albastre.

Primul meci, inceput la ora 17:30 pe stadionul de rugby al Complexului Sportiv Ghencea, i-a avut ca protagonisti pe jucatorii de la CSS Barlad si pe cei de la LPS Constanta.

Partida a fost una foarte stransa, dupa prima repriza diferenta de pe tabela fiind doar de un singur punct in favoarea Barladului (8-7). Cele 8 puncte adunate de aceasta echipa au rezultat dintr-un eseu corect marcat si o lovitura de pedeapsa, in timp ce adversarii lor au reusit  un eseu transformat.

 Urmatoarele 30 de minute au fost hotaratoare, constantenii marcand sapte puncte – un eseu transformat, iar barladenii egaland tot printr-o incercare reusita si transformata apoi cu succes. Balanta s-a inclinat in favoarea CSS Barlad datorita unei lovituri de pedeapsa, care a hotarat scorul final la 18-14.

Marcatorii au fost Cucos Iulian (un eseu) si Doroftei Bogdan (un eseu, o transformare si doua lovituri de pedeapsa) pentru CSS Barlad si Tarcan Andrei (un eseu) , Stratila Cristian (un eseu) si Rusu Adrian (doua transformari) pentru echipa de la malul marii.

Dupa-amiaza a continuat cu intalnirea dintre CTMRTF Bucuresti si RCM Galati, unde prima repriza a fost dominata de reprezentantii capitalei, care si-au adaugat pe tabela de marcaj nu mai putin de 20 de puncte. In cea de a doua repriza fiecare dintre echipe a reusit sa culce balonul in terenul advers, scorul final fiind decis in favoarea CTMRTF, cu 25-5.

Victoria bucurestenilor s-a datorat eseurilor lui Mihai Florin, Iancu Leonard, Vasilica Stefan si Dumitru Jean si transformarii si penalitatii executate de Bors Adrian. Singurele cinci puncte ale galatenilor au fost marcate de Boboc.

Clasamentul grupei arata astfel dupa aceste doua intalniri:

Loc Echipa M V E I Marcate Primite Dif. Puncte Bonus Total pct.
1 CTMR TF 1 1 0 0 25 5 +20 4 1 5
2 CSS Barlad 1 1 0 0 18 14 +4 4 0 4
3 LPS Constanta 1 0 0 1 14 18 -4 0 1 1
4 RCM Galati 1 0 0 1 5 25 -20 0 0 0

Miercuri, 12 iunie 2013,  in grupa albastra vor avea loc disputele dintre LPS Constanta si RCM Galati (ora 11:45 terenul 1 de rugby din Complexul Sportiv Ghencea) si dintre CSS Barlad si CTMRTF Bucuresti (ora 11:45 terenul 5 de rugby din Complexul Sportiv Ghencea).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile