Poli Agro Iasi a castigat Campionatul National de Rugby 7 senioare

Disputata la Iasi ultima etapa din cadrul Campionatului National de Rugby 7 senioare a revenit fetelor de la Poli Agro Iasi care s-au impus in fata celorlalte trei competitoare, CSU Agronomia, CS U Cluj si CS Gold.

In prima serie de partide Poli Agro Iasi a invis pe CS Gold cu rezultatul de 33-0, iesencele marcand cinci eseuri, in timp ce Agronomia a dispus de CS U Cluj cu 24-7, patru eseuri fiind trecute in contul bucurestencelor, unul pentru ardelence.

Au urmat disputele dintre CS U Cluj si CS Gold respectiv Poli Agro Iasi si CSU Agronomia. Studentele din Ardeal s-au impus cu 21-7 reusind trei incercari fata de una singura a adversarelor lor, iar Poli Agri Iasi a castigat cu 28-5, patru eseuri fiind marcate de iesence, unul singur de Agronomia.

Ultima serie de partide a consemnat victoria fetelor de la Agronomia in fata celor de la CS Gold cu rezulatul de 26-5, patru eseruri pentru bucurestence unul in contul adversarelor lor si succesul studentelor din Iasi care au invins pe CS U Cluj cu 49-0, sapte eseuri fiind izbutite de catre iesence.

In urma acestor rezultate clasametul turneului de la Iasi arata astfel:
1.Poli Agro Iasi-9p
2.CSU Agronomia-7p
3.CS U Cluj-5p
4.CS Gold-3p

Aceasta a fost ultima etapa din cadrul Campionatului National de Rugby 7 senioare, iar titlul de campioana a revenit celor de la Poli Agro Iasi.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile