Santiago Phelan a fost demis de la conducerea tehnica a pumelor

Santiago Phelan.
Santiago Phelan.

Argentina nu a mai reusit sa repete impresia buna lasata anul trecut in The Rugby Championship, iar acest lucru a dus la inlaturarea antrenorului Santiago Phelan.

Sase infrangeri in The Rugby Championship, dintre care doua severe administrate de Springboks si Wallabies, precum si partidele test din luna iunie pierdute in fata Angliei au scurtat viata lui Santiago Phelan, cel care mai avea contract cu pumele pana in decembrie.

Santiago Phelan a preluat conducerea tehnica a Argentinei in urma cu cinci ani, iar in 2011 la Cupa Mondiala i-a dus pe Los Pumas pana in sferturile de finala, acolo unde au pierdut in fata viitoarei campioane mondiale, All Blacks.

In luna noiembrie Argentina va intreprinde un turneu in Europa urmand a disputa trei partide test cu Anglia, Tara Galilor si Italia in care desi inca nu a fost anuntat oficial pe banca tehnica se pare ca se va afla Daniel Hourcade.

Daniel Hourcade este in prezent antrenorul Argentinei Jaguars, alaturi de care a participat la IRB Nations Cup 2013, iar recent a castigat competitia IRB Americas Rugby Championship devansand Canada A, SUA A si Uruguay.

Pentru Los Pumas programul partidelor test din luna noiembrie arata astfel:
9 noiembrie-Londra: Anglia-Argentina
16 noiembrie-Cardiff: Tara Galilor-Argentina
23 noiembrie-Roma: Italia-Argentina

foto: rugbyworldcup-argentina2023.blogspot.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile