Saracens a evitat in extremis infrangerea in etapa a 13-a din Premiership

Saracens a evitat in extremis infrangerea in etapa a 13-a din Premiership
Dupa rezultatele inregistrate in etapa a 13-a din Aviva Premiership, London Wasps continua sa se afle in fruntea clasamentului in urma victoriei impotriva lui Leicester Tigers, urmata de Saracens care a remizat cu Exeter, surpriza rundei fiind victoria lui Newcastle Falcons in fata celor de la Bath.
Pe Allianz Park s-a disputat unul dintre derbyurile etapei intre Saracens si Exeter Chiefs, inca din minutul 11 londonezii gasindu-se in ingrata situatie de a evolua in 14 jucatori dupa ce Richard Barrington a vazut cartonasul rosu. Astfel, Exeter s-a desprins la 10-0, respectiv 13-6 pentru ca Saracens sa evite infrangerea cu un eseu venit in minutul 74. Raportul eseurilor a fost egal 1-1, autori Titi Lamoisitele, respectiv Jack Novell.
London Wasps a dispus cu 22-16 de Leicester Tigers in primul rand gratie jocului din primele 28 de minute cand a marcat trei eseuri prin Christian Wade, Tommy Taylor si Dan Robson. Dupa pauza, Leicester Tigers a incercat sa revina insa nu a izbutit sa bata decat o singura data defensiva viespilor prin Peter Batham ceea ce a fost suficient doar pentru obtinerea bonusului defensiv.
Twickenham Stoop a gazduit intalnirea dintre Harlequins si Sale Sharks, o partida castiga cu emotii de arlechinii de la care s-a evidentiat Tim Swiel autorul a 24 dintre punctele victoriei. Harlequins s-a impus cu rezultatul de 29-26, eseuri Charlie Walker si Tim Swiel, pentru Sale Shaks finalizari in terenul de tinta advers reusind Danny Solomona dubla si Byron McGuigan.
Chiar daca in ultimele trei etape a obtinut doua victorii, Bristol a trebuit sa se multumeasca cu bonusul defensiv din partida cu Northampton Saints disputata pe Franklin’s Gardens. Northampton a castigat cu scorul de 32-26 eseurile marcate de Louis Picamoles, Mike Haywood, Tom Wood si JJ Hanrahan aducand sfintilor si bonusul ofensiv. O partida extrem de interesanta a fost cea dintre Newcastle Falcons si Bath, de pe Kingston Park, in care dupa 7-3 in pauza pentru gazde, vizitatorii sa preia conducerea cu 17-7, revenirea din ultimele opt minute cu doua eseuri avandu-i ca autori pe Mark Wilson si Ben Harris aducand victoria pentru Falcons, rezultat final 24-22.
Cea mai consistenta victorie a reusit-o Gloucester, 55-19 impotriva lui Worcester Warriors dupa o partida in care s-au marcat 11 eseuri. Jonny May, Matt Scott dubla, Jacob Rowan, John Afoa, Charlie Sharples si Josh Hohneck au inscris pentru invingatori, respectiv Cooper Vuna, Tevita Cavubati si Alafoti Fa’osiliva in contul invinsilor.
Clasament:
1.Wasps-51p
2.Saracens-48p
3.Exeter-41p
4.Bath-38p
5.Leicester-33p
6.Northampton-33p
7.Harlequins-32p
8.Gloucester-30p
9.Newcastle -29p
10.Sale-20p
11.Worcester-14p
12.Bristol-13p
FOTO: www.skysports.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile