Steaua, medaliata cu bronz in SuperLiga CEC Bank

Florin Vlaicu este cel mai bun marcator al acestui sezon.

Steaua a cucerit medalia de bronz a SuperLigii CEC Bank, dupa victoria cu 36-20 in fata celor de la Farul Constanta, in finala mica. Militarii au inceput mai bine si au fructificat doua lovituri de pedeapsa prin Vlaicu, dupa care mijlocasul la gramada Grigoras Diaconescu a profitat de spatiile prea mari din apararea constanteana, marcand prima incercare a jocului. Tot Vlaicu a transformat si a dus astfel scorul la 13-0.

Marinarii au revenit in joc dupa lovitura de pedeapsa a lui Dumond. Apoi, dupa ce Dumbrava a vazut cartonasul galben, in minutul 25, baietii lui Cristian Branescu au fortat si au reusit doua incercari consecutive, prin Dumond si Munteanu.

Scorul pauzei a fost egal, 13-13.

Partea a doua a meciului a inceput cu un eseu nevalidat pentru Farul. La faza la care Sailasa ajunsese cu balonul in terenul advers de tinta, arbitrii francezi au considerat ca a fost o pasa inainte.

Stelistii si-au impus apoi punctul de vedere pe terenul de joc. Ei au marcat prin Vlaicu, dintr-o noua penalitate, apoi talonerul dobrogenilor, Cornei, a fost eliminat cu cartonas galben. Superioritatea a fost imediat fructificata cu eseul lui Melinte, transformat de Vlaicu, in minutul 52.

Trei minute mai tarziu, capitanul din Ghencea, Lucaci, a spart linia de aparare a marinarilor si a marcat o noua incercare. Dumbrava a transformat si tot el a mai realizat pana la final doua lovituri de pedeapsa.

Tabela a inchis-o Munteanu, care a mai indulcit un pic amarul infrangerii pentru Farul. Dumond a transformat si a stabilit astfel scorul final la 36-20.

Florin Vlaicu a devenit, cu 199 de puncte, cel mai bun realizator al SuperLigii CEC Bank.

[superliga_meci id=251 logo=1]

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile