Dinamo II trece in fruntea Diviziei A

DNJ U16 rugby X programeaza inca trei turnee

In Divizia A, al treilea esalon valoric, a fost programata etapa a V-a, ultima a turului sezonului regulat, in cadrul careia a avut loc o singura partida in care Dinamo II Bucuresti a trecut pe propriul teren de Sportul Studentesc.

Pe stadionul Florea Dumitrache s-au intalnit Dinamo II Bucuresti si Sportul Studentesc, inaintea acestei etape studentii aflandu-se pe prima pozitie a clasamentului cu trei victorii, toate cu punct bonus ofensiv. De aceasta data alb-negrii au trebuit sa se recunoasca invinsi de o echipa a dinamovistilor superioara valoric.

Alin Enache a marcat doua eseuri, cate o reusita izbutind Claudiu Gaadt si Andi Radu, replica studentilor constand in incercarile avandu-I ca autori pe jucatorii Mihai Popovici, Constantin Stefanescu si Mihai Constanda, diferenta de scor, 28-19, aducand si punctul bonus in contul celor de la Dinamo II Bucuresti care astfel au trecut in fruntea clasamentului Diviziei A.

Partida dintre CS Manastur si RC Grivita nu s-a disputat, bucurestenii aflandu-se in imposibilitatea de a face deplasarea astfel ca echipa din Cluj-Napoca si-a trecut in cont o victorie cu 5-0.

Returul sezonului regulat va incepe pe 31 martie 2018, in fruntea Diviziei A aflandu-se Dinamo II Bucuresti si Sportul Studentesc, ambele cu cate 15 puncte acumulate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile