Scotia, cel mai bun joc de pase. Irlanda, cele mai multe patrunderi in defensiva – Statistici Six Nations

Six Nations

Ceea ce a caracterizat etapa din ultimul week-end Six Nations a fost, din pacate, numarul mare de greseli inregistrate in toate cele trei meciuri.

Scotia a avut, spre exemplu, nu mai putin de 12 placaje ratate, pe cand Franta a crescut in eficienta si, dupa 25 de interventii ratate impotriva Scotiei si ptru in meciul cu Irlanda, a avut doar un placaj gresit in intalnirea cu Anglia.

Desi a fost invinsa, Scotia a avut, pentru a doua saptamana la rand, cel mai mare numar de pase bune, 192, cu Italia la doar o reusita distanta. Se pare insa ca jocul de pase al scotienilor nu a fost foarte eficient, ei reusind sa patrunda in defensiva adversa de numai doua ori, in timp ce irlandezii au fost cei mai buni, reusind sa strapunga apararea Scotiei de sapte ori. Bineinteles ca la acest numar ridicat au contribuit si cele 12 placaje nereusite ale adversarilor.

La capitolul puncte inscrise, domina, asa cum era de asteptat, Anglia, in timp ce adversara lor din week-end, Franta, a reusit sa marcheze doar cinci eseuri si sa primeasca sapte.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile